Ako imate potrebu za izradom kupatila odnosno tuš kade u ravnini sa pločicama slobodno nam se obratite Vodomont Banja Luka Vam stoji na raspolaganju.

U suštini, kupatilo s tušem u ravnini poda atraktivnije je od malih tuš-kabina. Neprekinuti nivo keramičkih pločica stvara elegantnu cjelinu, najčešće odvojenu minimalističkom staklenom pregradom. Međutim, često se bilo kakve pregrade izostavljaju kako bi prostor izgledao veći, a zanimljivo rješenje je i kada se taj dio odvoji drugačijom bojom i dezenom keramičkih pločica.

Sve veći broj kupatila s tušem u ravnini poda zapravo je želja za što jednostavnijim i slobodnijim kretanjem u kupatilu. Moderan tuš i uživanje u korištenju istog se podrazumijevaju u savremenim kupatilima.

Posebna pogodnost tuševa bez praga je u tome što su znatno pogodniji za starije osobe. Takođe, ovo rješenje olakšava proces odvoda vode tokom tuširanja.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, tuševi u ravni poda se mogu izvoditi i u novim i u renoviranim kupatilima.

Tuš kada Banja Luka

Tuševi s odvodom u zid rezultiraju atraktivnim izgledom, jednostavnim projektovanjem i sigurnom montažom. Odvodne cijevi montirane su u zid, a montaža je jednostavna i brza. Na kraju, popločavanje prostora za tuširanje mnogo je lakše, jer ne treba posebno voditi računa o odvodu.

Formalnu jednostavnost prostora za tuširanje u nivou poda teško je nadmašiti. Homogena podna površina bez ikakvih pregrada od keramičkih pločica, prirodnog ili vještačkog kamena u čitavom kupatilu, tuš montiran na zid, ispod njega slavina i na kraju ako želite diskretan paravan od sigurnosnog stakla za zaštitu preostalog dijela prostorije od sapunice.

+387 65 466 380  POZOVITE ODMAH